Hotellinx Cloud_varausjärjestelmä

Small or big - individual hotel or hotel group - Hotellinx Cloud is the solution

Hotellinx Cloud is developed for the hospitality industry and adapts itself to the needs of practically any organisation within this branch. Hotels and hotel groups, conference centres, holiday resorts, serviced apartments, restaurants and other – Hotellinx Cloud covers them all.

Due to its scalability and flexibility, Hotellinx Cloud has solutions of all sizes, from single-workstation packages for small inns up to centralized solutions for hotel chains, and everything in between.

Hotellix Cloud’s special strength is its ability to cover hotel & restaurant plus all other departments and types of reservations in the same package, and it is therefore especially useful for hotels that offer their guests also other services than accommodation.

Front Office - one single tool for all reservations and departments

In Hotellinx Cloud Front Office, you will find everything needed by the reception, sales office and other departments to carry out their daily work - reservations, check-in, confirmations and guest cards, conference arrangements, rate handling, hotel calendar, reports, ...

With one tool shared by all departments, any reservation can be handled by any staff member - hotel reception can make table reservations, room reservations can be extended by a conference host and within a hotel group, it is easy to book a guest's next stay, dinner or a spa treatment in another hotel.

A specific room or meeting room can be booked directly, but you can also book just a room type or for example any meeting room. All available options are shown by the reservation wizard, which makes it easy to find the best choice for different types of guests based on price, room type or package.

Kassajärjestelmä

Hotellinx Cloudiin kuuluu oma Point of Sales - kassajärjestelmä, joka sopii ravintolalle ja baarille, mutta myös esimerkiksi kylpylälle tai lahjatavarakaupalle. Kassajärjestelmällä voit myydä suoraan huonelaskuille, selailla vieraita ja jopa checkata vieraita ulos mistä tahansa myyntipisteestä. Useita eri ravintoloita, baareja ja muita myyntipisteitä voidaan hallita samassa järjestelmässä ja varastovalvonta monivarastotoiminnolla on saatavilla optiona. Kaikkien osastojen myynnit näkyvät yhdellä myyntiraportilla.

Kassajärjestelmä osa hotellijärjestelmää

Ravintolassa voi selailla hotellivieraita ja myynti huonelaskulle tapahtuu suoraan, ei erillisen, monimutkaisen integraation kautta, kun kassajärjestelmä on osa hotellijärjestelmää. Tämä helpottaa ravintolan työtä ja poistaa myös ongelmat, jotka johtuvat siitä, että siirretyt myynnit näkyvät sekä hotellin että ravintolan myynnissä.

Huonelaskujen lisäksi Hotellinx Cloud -kassajärjestelmässä voidaan käsitellä rajaton määrä eri tyyppisiä tilejä, esimerkiksi ravintolan pöytiä, baarin tilejä ja kylpylän tilejä. Yritystilejä voidaan kytkeä Hotellinx Cloudin asiakasrekisteriin ja myös laskutusta voidaan tehdä suoraan kassajärjestelmästä.

Internet-varaukset ja yhteys varauskanaviin

Hotellinx internet-varausmoduuli NetReservations tuo varaukset järjestelmään suoraan hotellin omilta verkkosivuilta. NetReservations ottaa saatavuudet ja hinnat suoraan Hotellinxistä ja lisää varaukset suoraan Hotellinxiin. Huoneiden lisäksi asiakkaat voivat tässä varausjärjestelmässä varata myös muita kapasiteetteja ja palveluja, esimerkiksi ravintolapöytiä, kokoustiloja, aktiviteetteja ja hoitoja. NetReservations toimii myös mobiililaitteilla.

Varauskanavaintegraatiosta käytännön etuja

Saatavilla on myös yhteyksiä muihin internet-varausjärjestelmiin ja channel management -järjestelmiin, esim. Expedia/Hotels.com, Booking.com, SiteMinder, Availpro. Uusia integraatioita kehitetään koko ajan. Integraatio säästää aikaa, rahaa ja estää virheitä. Lisäksi se varmistaa, että hotellisi on saatavilla eri kanavien kautta niin kauan, kuin vapaita huoneita on myytävissä.

Hotelliketjuasiakkailla Hotellinxin oman Internet-varausjärjestelmän voi asentaa niin, että siinä näkyy ketjun kaikki hotellit, tai niin, että jokaisella hotellilla on oma Internet-varausjärjestelmä. Integraatiot muihin Internet-varausjärjestelmiin ja kanaviin voi olla niin ikään ketjutasoisia tai hotellitasoisia.

Kokeile Internet-varausjärjestelmää tästä!

Housekeeping-työkalu

Hotellinx Cloudin Housekeeping -työkalu on kehitetty siivous- ja huoltotehtävien hallintaan. Järjestelmä kertoo kerroshoidolle huoneiden statuksen ja päivittää muutokset ajantasaisesti.

Housekeeping pitää siivoustoimet ajan tasalla

Työkalu sopii tableteille, puhelimille ja työasemille ja on tarkoitettu siivoojille, huoltomiehille ja vastaanotolle. Housekeeping-työkalun käyttö on hyvin helppoa ja käytännön etuja on monia - säästät aikaa, ja turhia soittoja ei tarvitse tehdä. Vastaanotto ei lähetä myöskään asiakkaita likaisiin huoneisiin, koska järjestelmän avulla vastaanotto pysyy ajantasalla siivouksen etenemisestä.

Task Management - Tehtävienhallinta

Hotellinx Cloudin Task Management -työkalu on tarkoitettu sisäiseen kommunikaatioon sekä työtehtävien ja tehtäväkokonaisuuksien hallintaan.

Tehtävät, ajankäyttö ja dokumentit hallintaan

Työkalulla hallitset työntekijöiden ajankäyttöä ja tehtäviä tehokkaasti. Saat tallennettua myös esimerkiksi kaikki yrityksen tärkeät dokumentit oikeiden asiakokonaisuuksien yhteyteen, josta jokainen käyttäjä löytää ne aina ajantasaisina.

Kokeile uutta Hotellinx Cloud -ohjelmistoa!

Kokeilemalla uutta Hotellinx Cloudia voit tutustua ohjelmiston eri toimintoihin. Voit kokeilla esimerkiksi varausten tekemistä ja hallinnointia, myyntiä huonelaskulle, siivous- ja ylläpitotehtäviin tarkoitettua Housekeeping-työkalua sekä sisäiseen tehtävien hallintaan tarkoitettua Task-toimintoa. Voit myös tarkastella erilaisia raportteja. Kokeiluversiossa on rajoitettu toiminnallisuus.

Mikäli haluat kokeilla Hotellinx Cloudia, olethan yhteydessä sähköpostitse
sales(at)hotellinx.com
. Kirjoita viestiin yhteystietosi ja sopiva aika, jolloin voimme tavoitella sinua. Annamme samalla pikaopastuksen ja saat ohjelman käyttöösi muutamalla klikkauksella. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Hotellinx Cloud_varausjärjestelmä

Interested? Please contact us for a demonstration or access to a trial version.